U bent niet ingelogd          Inloggen       geen account?        Aanmelden              

  Disclaimer
Sleutelservice.com streeft ernaar dat alle informatie op deze website correct is ten tijde van publicatie op deze website. Sleutelservice.com aanvaardt ten aanzien van de juistheid en/of volledigheid van die informatie echter geen enkele aansprakelijkheid.

Sleutelservice.com zal in geen geval aansprakelijk zijn voor schade van welke aard dan ook, waaronder directe, indirecte of gevolgschade, voortvloeiend uit of in verband met het gebruik of bezoeken van deze website dan wel het (al dan niet tijdelijk) niet beschikbaar zijn van deze website.

Verwijzingen of hyperlinks in deze website naar websites van anderen zijn uitsluitend opgenomen voor het gemak van de gebruiker van deze website.

Sleutelservice.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites van die anderen en aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de informatie op die websites.
Indien u zich toegang verschaft tot deze website, wordt u geacht zich aan het bovenstaande te onderwerpen.
FAQ        Nieuwsbrief        Aflevering        Disclaimer        Privacy        Voorwaarden        Over Sleutelservice.com        Contact